Het programma van de Nederlandse Dag voor de RadioAmateur

Het programma van de Nederlandse Dag voor de RadioAmateur

Dag voor de RadioAmateur 2023

28 oktober 2023 van 09.30-17.00 uur in de IJsselhallen in Zwolle

Op 28 oktober 2023 vindt de 61e Dag voor de Radioamateur plaats. De dag wordt georganiseerd door de VERON, Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland. De organisator van de dag, heeft weer een aantrekkelijk programma samengesteld. Naast het officiële gedeelte zijn er diverse lezingen, de zelfbouwtentoonstelling, de AMRATO en natuurlijk de VERON Onderdelen Markt. Diverse commissies, werkgroepen en verenigingen zullen zich presenteren, ook zal er weer een Jeugdplein ingericht zijn. Hieronder treft u binnenkort een overzicht aan van wat er op de DvdRA allemaal te beleven zal zijn in de IJsselhallen in Zwolle.

Hoe kunt u de IJsselhallen vinden?

Het exacte adres van de IJsselhallen is: Rieteweg 4, 8011 AB, Zwolle. De IJsselhallen zijn eenvoudig te vinden: van de A28 neemt u bij Zwolle afslag Zwolle-Zuid. Op de rotonde verder de borden IJsselhallen volgen (u komt op de N331, afslag de Blaloweg, afslag de Rieteweg, en u bent gearriveerd). Volg de aanwijsborden voor parkeren na het passeren van de toegangspoort. Nadere info kunt u vinden op https://www.ijsselhallen.nl/bereikbaarheid Hier kunt u ook de details van openbaar vervoer vinden.

Tot slot

De kans dat u op de AMRATO of de Onderdelenmarkt wat van uw gading vindt is natuurlijk groot. In de IJsselhallen is daarom een geldautomaat aanwezig. Maakt u het voor ons gemakkelijk, en betaal met gepast geld of betaal met de pinpas. Veel bedrijven accepteren inmiddels elektronisch betalen. Ga daar wel zorgvuldig mee om, ervaring dwingt ons u te waarschuwen voor mogelijke zakkenrollers, een gewaarschuwd mens telt voor twee! In het gehele gebouw is roken verboden, Wilt u zich hieraan te houden. Het kan in de ochtend nogal druk zijn op de wegen naar de IJsselhallen. Houdt er rekening mee als u niets van dit evenement wilt missen. In het kader van AVG moeten bezoekers en deelnemers zich realiseren dat u gefotografeerd/gefilmd kunt worden, dit materiaal kan gebruikt worden voor alle soorten publicaties. U kunt de informatie ook vinden op dvdra.veron.nl, of via www.veron.nl, onder evenementen, DvdRA. Tot ziens op de Dag voor de Radioamateur in de IJsselhallen te Zwolle.

De evenementen-commissie