Het programma van de Nederlandse Dag voor de RadioAmateur

Het programma van de Nederlandse Dag voor de RadioAmateur

Dag voor de RadioAmateur 2020

31 oktober 2020 van 09.30-17.00 uur in de IJsselhallen in Zwolle

Op 31 oktober 2020 vindt de 60e Dag voor de Radioamateur plaats. De dag wordt georganiseerd door de VERON, Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland. De organisator van de dag, heeft weer een aantrekkelijk programma samengesteld. Naast het officiële gedeelte zijn er diverse lezingen, de zelfbouwtentoonstelling, de AMRATO en natuurlijk de VERON Onderdelen Markt. Diverse commissies, werkgroepen en verenigingen zullen zich presenteren, ook zal er weer een Jeugdplein ingericht zijn. Hieronder treft u binnenkort een overzicht aan van wat er op 31 oktober allemaal te beleven zal zijn in de IJsselhallen in Zwolle.

Programma

Volgt spoedig…

Hoe kunt u de IJsselhallen vinden?

Het exacte adres van de IJsselhallen is: Rieteweg 4, 8011 AB, Zwolle. De IJsselhallen zijn eenvoudig te vinden: van de A28 neemt u bij Zwolle afslag Zwolle-Zuid. Op de rotonde verder de borden IJsselhallen volgen (u komt op de N331, afslag de Blaloweg, afslag de Rieteweg, en u bent gearriveerd). Volg de aanwijsborden voor parkeren na het passeren van de toegangspoort. Op het terrein van de IJsselhallen kost parkeren € 6,00 per voertuig, in de vorm van een uitrijkaart die u moet kopen in de entreehal. Vergeet niet op tijd een uitrijkaart te kopen in de entree (deze is de gehele dag geldig). Nadere info kunt u vinden op http://www.ijsselhallen.nl.bereikbaarheid Hier kunt u ook de details van openbaar vervoer vinden.

Tot slot

De kans dat u op de AMRATO of de Onderdelenmarkt wat van uw gading vindt is natuurlijk groot. In de IJsselhallen is daarom een geldautomaat aanwezig. Maakt u het voor ons gemakkelijk, en betaal indien u kunt met gepast geld. Ga daar wel zorgvuldig mee om, ervaring dwingt ons u te waarschuwen voor mogelijke zakkenrollers, een gewaarschuwd mens telt voor twee! In het gehele gebouw is roken verboden, Wilt u zich hieraan te houden. Het kan in de ochtend nogal druk zijn op de wegen naar de IJsselhallen. Houdt er rekening mee als u niets van dit evenement wilt missen. In het kader van AVG moeten bezoekers en deelnemers zich realiseren dat u gefotografeerd/gefilmd kunt worden, dit materiaal kan gebruikt worden voor alle soorten publicaties. U kunt de informatie ook vinden op dvdra.veron.nl, of via www.veron.nl, onder evenementen, DvdRA. De Evenementen commissie (namens het hoofdbestuur) hoopt u allen te mogen begroeten op de Dag voor de Radioamateur op zaterdag 31 oktober 2020 in de IJsselhallen te Zwolle.

De evenementen-commissie,